domingo, 29 de mayo de 2011

"A la escuela con la tableta"

Dels ordinadors a les tabletes.  Hi ha escoles d’Estats Units que obliguen a tots als alumnes de primària i secundària de disposar d’un iPad. Però a Espanya són molt pocs els llocs on s’ha introduït aquesta nova tecnologia.
Fins al dia d’avui només s’utilitzava com a ús personal i empresarial tot i que des del seu naixement s’havia donat la possibilitat d’utilitzar-lo en un àmbit d’educació que no va anar més enllà.
Amb l’estrena del nou iPad 2 als Estats Units, ha aparegut una organització d’educadors que ajuda aquells alumnes amb un nivell més baix.
L’aparell inclourà algunes aplicacions instal·lades ja per l’escola, tot i que els alumnes també se’n podran instal·lar.

Personalment, crec que és molt interessant i útil que s’aprofitin aquestes tecnologies per a l’educació ja que aporten molt més que un llibre i tenen infinitat de recursos.
A més a més, ens hem d'daptar als canvis i avançar amb la societat i al tecnología. No ens podem quedar amb lo tradicional quan tenim recursos molt millors i que poden proporcionar als nostres alumnes un millor aprenentatge.


Extret de: http://www.elpais.com/articulo/Pantallas/escuela/tableta/elpepirtv/20110404elpepirtv_1/Tes   (visitat el 29/05/2011 a les 19.45h)

No hay comentarios:

Publicar un comentario